SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Thomas Johansson ny affärsområdeschef för Energi och Industri Väst

Thomas Johansson blir ny affärsområdeschef för Energi och Industri Väst på Midroc Project Management och tillträder tjänsten den 9 september.
Thomas Johansson kommer närmast från Dekra Industry som sektionschef. Innan dess har Thomas haft olika chefspositioner inom processindustrin och olja & gas, senast som vd på Reinertsen Sverige.

- Jag ser verkligen fram emot att börja på Midroc och fortsätta utveckla oss till ett framgångsrikt affärsområde, med förmågan att ta oss an multidisciplinära projekt, säger Thomas Johansson.

- Det är mycket glädjande att vi får tillskott av en toppkraft som Thomas. Han är en erfaren affärsbyggare och ledare som jag ser kommer att bidra mycket till bolaget som helhet, säger Stefan Kronman, vd Midroc Project Management.

Thomas Johansson efterträder Sara Davidsson som går vidare till en tjänst som Hållbarhetschef på Midroc Europe.

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor och sysselsatte 4000 medarbetare.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-26
Stolt leverantör av mark & va-material
2024-04-25
Effektivisera städningen med en städrobot Använd vatten för att skära med precisionISCAR introducerar ny krymputrustningMöt EdmoLift på Elmia Produktionsmässor Vi ställer ut på Elmia Automation
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp